Hair.dk er skabt ud fra et ønske om at levere relevant, interessant, underholdende og inspirerende stof til dig, der vil vide noget mere omkring hårpleje, skønhed og wellness. Hos os kan du læse artikler om alt mellem himmel og jord, når vi snakker om ovenstående emner. Vi har tusindvis af frisurebilleder, du kan se videoer om, hvordan du lægger den rigtige makeup, passer dine negle, styler dit hår m.v. Du kan også få et overblik over nogle af de nyeste produkter i branchen og meget andet.
Vi giver dig mulighed for hurtigt at få et overblik over de forskellige mærker og brands, så du kan finde frem til hvilket produkt, du vil have! Vi giver dig et overblik over nogle af de bedste frisørsaloner i Danmark, hvor du kan få lavet hair extensions for første gang, eller hvor du kan gå hen at få ordnet dine negle.

Sidst, men ikke mindst, er vi stolte af at kunne tilbyde dig et ekspertpanel bestående af nogle af branchens mest erfarne og bedste folk, der har svaret på mange af jeres spørgsmål.

Velkommen til Hair.dk – Skandinaviens største portal om hårpleje, skønhed og wellness!


Annoncørinfo

Kontakt os på info@nielsenhouse.dk for annoncepriser og øvrigt samarbejde.

Kontakt

ww.hair.dk drives af Nielsen House A/S i Danmark.

Vores adresse er:
Nielsen House A/S
Olfert Fischers Gade 20
DK-1311 København K
CVR 3206 5840

Nielsen House A/S kan ikke holdes ansvarlige for eventuel nedetid, nedsat fremkommelighed eller problemer med bestemte forbindelser. Der refunderes ikke penge for bannere, annoncer eller registreringer pga. nedetid, som Nielsen House A/S ikke direkte har indflydelse på, herunder naturkatastrofer, strejker, kabelfejl hos direkte eller indirekte leverandører.