Hej…

Ja nu er tiden kommet til at der skal ske noget drastisk med mit “gamle” hår. Jeg har nu i flere år haft den samme frisure hvor jeg så har skiftet sideskildning til tider! Nå men nu er man gået hen og blevet mor og det lange hår er træls og i vejen.
Her kommer så det egentlige spørgsmål:
For mange år tilbage fik jeg at vide at mit ansigt ikke kan bærer kort hår, men det er det jeg egentlig rigtig gerne vil have! Sådan et hår der ikke er i vejen når man lege med den lille eller sidder og giver mad. Noget der ikke skal sættes op eller gøres for meget ved! En rigtig morfrisure! Jeg har så spurgt min egen frisør som jeg har haft i 1 års tide og hun mener godt mit ansigt kan bærer kort hår! Hvordan ved man om man kan bærer kort hår eller ej?? Har sendt et billede med håber det kan give en lille ide om hva mit ansigt kan og ikke kan bærer.
Heldigvis er det jo kun hår og det vokser jo ud igen hvis det bliver noget juks!

MVH
Signe
ps. billedet er fra før jeg fødte så mit ansigt er ikke helt så “vandet” mere :)der er kommet lidt kant tilbage, men ikke meget. man kan jo ligeså godt være ærlig!

WonderBox - skønhedsabonnement
Hej Signe
Det er vigtigt at man ser dig og dit ansigt i sammenhæng.
Du kan evt. godt have det korte, men kort hår er mange ting.
Du skal finde en god frisør som gider at sætte sig ind i tingene og give dig den ro og tro at det der skal laves til dig passer.
Mvh.
Allan Kliim
WonderBox - skønhedsabonnement