Hej Gry 🙂

Jeg er en pige på 15 år med rimelig uren hud. Jeg har døjet med det i mange år nu, og intet har virket specielt. Jeg bruger Vichy Normaderm face wash hver morgen og aften, og bruger scrubs og en masse fugt. Basiron 5% har hjulpet en del før, men ikke så meget mere.. Hvad tror du ville hjælpe?
og hvad synes du er bedst mod uren hud :)?

WonderBox - skønhedsabonnement
Hej.

I puberteten raser hormonerne og det viser sig desværre for de fleste som urenheder i huden. Jeg vil anbefale dig at holde dig fra basiron da det er en midlertidig og meget skrap problemløser.

Det jeg vil anbefale er at opsøge en professionel kosmetolog som kan lave en hudanalyse på dig og vejlede dig i hvilke produkter du skal bruge. Professionelle produkter er selvfølgelig lidt dyrere end det du kan få på apoteket/matas etc. til gengæld får du NØJAGTIG det din hud har brug for og produkterne er som oftest meget mere drøje i brug. Du skal sandsynligvis også have en udrensing for at fjerne de urenheder der allerede sidder i huden. De fleste klinikker tilbyder specielle teenagebehandlinger lidt billigere end alm. ansigtsbehandlinger.

Herudover kan du regulere meget gennem din kost: undgå lactose (mælk), gluten (især i hvidt brød), sukker (især i forarbejdet mad, slik etc.) -Spis masser af grønt, komplekse kulhydrater (grov pasta, groft brød) og masser masser af fed fisk og vegetabilsk olie - især rapsolie er godt!

Med venlig hilsen

Gry Bejstrup
WonderBox - skønhedsabonnement