Hej Jesper.
Hvor er jeg glad for at se, at der er en brevkasse omkring umuligt hår! Jeg havde helt opgivet håbet..
Indtil jeg var 14 havde jeg helt glat og forholdsvist sundt hår, men da jeg fyldte omkring de 14 år fik jeg lige pludselig krøller. Jeg er nu 19 og har i 5 år døjet med at få mit hår til at fungere bare nogenlunde.
Jeg har nu fået klippet mit hår til pagehår. Det er ligesom om at mit hår gerne vil krølle, men alligevel ikke rigtigt kan det. Hvis jeg ikke putter noget i det bliver det til meget store fald med krus i og enkelte krusede slangekrøller. Og hvis jeg reder det bliver det bare til glat hår med krus i.
Hvis jeg putter skum og alverdens hårcremer i kan jeg dog få nogle rigtig flotte krøller.
Men kan det virkelig være rigtigt, at det er nødvendigt, for at man kan have pæne krøller?
Mit gæt er, at mit hår nok er tørt. Men jeg vasker det kun med shampoo én gang om ugen, og skyller det hver anden dag. Jeg bruger hårkur mindst én gang om ugen. Jeg har prøvet enormt mange varationer indenfor hårkure og olier, både hjemmelavede og meget dyre frisøranbefalede.
Jeg er blevet fortalt, at det kan have noget at gøre med hvor ofte jeg skyller håret. Men hvis det ikke bliver gjort vådt, er det også helt umuligt at få til at sidde.

I bund og grund er mit spørgsmål vel, hvordan man håndterer krøller? Jeg ønsker mig virkelig et naturligt, sundt, krøllet hår, men jeg ved simpelthen ikke, hvordan det kan være muligt og hvordan man skal sætte krøllet hår.

Jeg ved det er et meget diffust spørgsmål, men jeg har virkelig brug for noget hjælp med mit hår, så jeg håber du kan gennemskue det alligevel, og komme med nogle meget tiltrængte guldkorn?

Mvh Johanne.

WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter
Hej Johanne !

Det lyder som om dit hår har en uens struktur, forskellige steder på hovedet. Med en dygtig frisør foran dig, kan han hun designe en form til dig, hvor man udnytter dette istedet for at modarbejde det.
Jeg ville tænke i fugt baner mht stylings produktet til et hår som dit.

Mvh
Jesper Buch
WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter