Hej Søren.
Har ledt og ledt efter en der kan svare på mit spørgsmål, og nu håber jeg at du er den rette; okay, jeg har ekstremt tykt hår, ikke bare lidt tykt men meget tykt. Jeg bliver klippet af min mors veninde(hun har en lille ‘klippesalon’ i kældren) og der bliver jeg klippet gratis. Nu er spørgsmålet, det at jeg glatter hår rimlig tit, ellers har jeg bare håret sat op i en kedelig hestehale og det tager ca. 1 time at glatte håret ordenlig og det er ret lang tid at bruge inden man skal afsted i skole. Min frisør siger at hvis jeg får fortyndet ud i det vil mit hår bare blive endnu større, er det sandt? Har du et råd. Er ved at blive sindsyg. Mvh Emma.

Hej Emma.

Der er nogen nye klippeteknikker hvor man i et langt hår kan udtynde uden det bliver større, men bliver mere ideélt til at glatte.

Du slipper nok ikke helt for at glatte det, men jeg kan anbefale dig at anskaffe et GHD glattejern da de er de absolut bedste på markedet, og med sådan et vil det helt sikkert ikke tage en time! Max 20 min! De findes i flere str og forhandles i alle CHA CHA CHA saloner.

Du er også meget velkommen i hviken som helst CHA CHA CHA salon og få en gratis rådgivning ang din klipning.

Med Venlig Hilsen
Kristina
CHACHACHA, Frederiksberg
Tlf: 33230800