Hej Charlotte

Jeg har meget tyndt hår og har derfor i mange, mange år haft extensions med trenser. Derudover sætter jeg det op med lidt ekstra hår, så jeg altså virkelig har en “paryk” på, men det ser forholdsvis naturligt ud. Jeg bruger brasiliansk af høj kvalitet i brunsort, men vil nu gerne have en lysere brun. Min egen hårfarve er lysebrun/leverpostej.

Jeg har kigget på farve 2, mørkebrun, men synes, den er lidt for mørk. Farve 4 er lidt for rødlig. Jeg ville gerne have en mørk chokoladebrun, men uden rødligt skær.

Problemet er, at jeg har et lager af sortbrunt brasiliansk hår, som jo er ret dyrt. Kan jeg affarve det og ramme den brune tone, jeg ønsker, uden rødligt skær? Og hvordan gør jeg det? Har overvejet at farve det med striber, men vil det være nok? Og i så fald hvad kan du anbefale?

Er det et håbløst projekt at kaste mig ud i afblegning og farvning? Skulle jeg hellere bare købe noget helt nyt hår.? Problemet er også, at jeg har svært ved at finde den rigtige brune farve,som ligger et sted mellem mørkebrun og mellembrun, men uden rødlig tone.

WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter
Ja affarvning og striber er et projekt du ikke skal begynde på!
extensionshår er i forvejen meget behandlet med kemi og hvis det udsættes for mere blegning kan du være sikker på at du får et ødelagt hår som slet ikke vil blive den farve som du ønsker.
Hvis du er helt sikker på at håret er ubehandlet, altså bare en hale der er klippet af, kan du få en frisør til at stå for farvningen af hårhalen.
extensionhår er penge værd og du kan sælge det igen. Måske vil den forhandler som du har købt det af købe det tilbage for det 25% af den indkøbte pris. Håret skal naturligvis stadig være bundet i de bånd som de har fra producenten eller tror jeg ikke der er håb om at kunne sælge. Måske er det også en ide at bytte håret væk.

en kold brun er svær at opnå men du kan bruge en toning som giver et koldt skær - muligvis en shampoo med blå i. Spørg din lokale frisør om de kan vejlede dig og sælge dig det rigtige produkt.

Der findes rigtig mange løsninger som måske er bedre end den du har kreeret i mangel på bedre. Du skal være meget velkommen til at kigge ind på min hjemmeside www.houseofwaldorf.dk eller komme ind til en uforpligtende konsultation.

God fornøjelse - KH Charlotte Elsted
WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter