Hej. 🙂
Jeg er en pige på 20år. For noget tid siden fik jeg klippet page hår, hvilket var vildt godt for mit skulderlange hår – det var vildt slidt fordi jeg i nogle år havde fået det lysnet med striber/afbleget og det var derfor blevet meget slidt og medtaget af det. Jeg fik det farvet mørkt noget tid inden, fordi min naturlige hårfarve er mørkblond/leverpostej og jeg tænkte det var på tide at stoppe med at afblege håret når det nu åbenbart ikke kunne tåle det. Men nu begynder mit hår at spalte igen, især det yderste “lag” af manken spalter helt vildt, og det der hænger tættest på ansigtet. Jeg vasker kun hår ca. 2 gange om ugen og afslutter med hårkur efter hver vask, har spist silica, multivitaminer og fiskeolie hver dag i 1 år, og er begyndt at blive ekstra påpasselig med ikke at bruge glattejernet for tit – og når jeg gør bruger jeg noget varmebeskyttende serum, lige nu fra stuhr men for det meste den lyserøde fra loreal. Derudover bruger jeg indimellem noget fra “henna plus” der hedder “hair wonder treatment” til at reparere spaltede spidser som man putter i tørt hår. Da jeg var yngre (inden jeg begyndte at farve og glatte går) var mit hår smukt, sundt, tykt og bølget.
Please hjælp, hvad er det jeg gør forkert? Kan mit hår ikke tåle at blive farvet/glattet overhovedet? Plejer jeg det for meget/lidt?
Vil så gerne have min tykke manke tilbage. 🙁 Håber i kan hjælpe.

Knus den fortvivlede

WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter
Kære fortvivlede
Det virker som om dit hår er overbelastet af kemiske farvninger, så hold en pause med det, eller nøjes med at få det farvet i en mild toning så dit hår kan få lidt ro. Og ellers er det fint du bruger hårkur, fortsæt bare med det.
Jeg skal dog også sige at hår ændrer sig hele livet, og selvom du havde tykt hår engang, er det ikke sikkert du kan få det tilbage igen.
Mange hilsner fra
Hasse
WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter