Hej mit navn er Karina og jeg har nogle spørsgmål omkring mit hår som jeg håber du kan hjælpe mig med..Jeg har sendt nogle billeder af mit hår som det ser ud nu.

Det første er sådan ser jeg ud nu og så langt er det foran, og jeg tænkte om du kunne hjælpe mig med at finde nogle frisurer som passer til mig, gerne både kort og langt ?

Det andet billed viser hva der samler sig i mit hår, støv og skidt, ja jeg ved godt det er ret ulækkert, jeg er lidt i tvivl om hva shampoo jeg skal bruge, da mit hår er meget tykt i det ?
Det tredje er at så langt er det, billedet er taget bagfra og jeg håber at det kan hjælpe lidt.

Jeg har tænkt på at få farvet mit hår i en rød farve, ikke en der skriger, men med en som også falder i med mit sorte hår og så at det skinner i sollys.. Hvad kan du anbefale og er det en god ide ?

WonderBox - hår- og skønhedsprodukter kun 279 kr!

Hej Karina,

Først og fremmest fedt med det lange hår....!

Men der skal være en mening med det. Personligt ville jeg bevare det meget langt stadig og klippe en masse struktur og bevægelse i det. Mht pandehår lav nogle længder som fader ind.


Den farve du nævner ville også blende godt ind i det mørke..., dog fortækker jeg mere kobber undertonet så det giver varme til dit ansigt.

pøj pøj med det,

Victor
WonderBox - hår- og skønhedsprodukter kun 279 kr!