Hej Line. Jeg er kommet i det dilemma, at jeg utrolig gerne vil tilbage til min normale hårfarve. Min normale hårfarve er en bladning af lys og mørk leverpostejsfarvet nuance. Jeg har haft farvet mit hår med en deep black hjemme hårfarve de seneste 5-6 år… Nu er mit spørgsmål så, hvordan vil min hårfarve se ud, hvis jeg tog til en frisør og fik trukket selve farven ud? Jeg har hørt fra mange, at det vil blive orange agtigt eller mere rødligt.. Er det sandt?? Og vil jeg overhovedet kunne få min normale hårfarve tilbage, efter alle de års farvning med en sort?

Desuden er det så muligt, at jeg kan få en frisør til at farve det direkte efter en med leverpostejsfarve derefter, eller skal jeg lade mit hår “hvile”???

Håber virkelig på et svar hurtigt muligt! Hilsen Natascha.

WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter
Hej

Jeg ville ønske at jeg kunne fortælle dig at, du kunne få din naturlige farve tilbage nu, ved at afrense ( som måske skal gøres over flere omgange, alt efter dit hårs kvalitet) og derefter indfarve, men den vil nok aldrig kunne ligne din egen helt ( den vil nok være varmere i tonen.

Men din egen farve skal selvfølgelig nok komme igen med tiden:-) og ved at tone det ned udligner det overgangen,rigtig meget og man vil kunne komme tættere og tættere på din egen farve:-)

Venlig hilsen Line
WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter