Hej, Gitte. 😉

Jeg er en pige på 14 år, som lider enormt af uren/fedtet hud.
Jeg har prøvet diverse ting som: Garnier Pure, ACO Uren Hud, Matas med vaskegelé, rensevand, skintonic osv. og her til sidst har jeg prøvet Garnier Pure Skin Naturals (den nye – 3 i 1) eller heller ikke den virker.
Jeg prøver virkelig at holde kosten i orden, og jeg renser mit ansigt hver aften. Jeg ved godt, at jeg burde gøre det to gange om dagen, men det kan min hud slet ikke holde til. Jeg bruger Matas fugtighedslotions og Dagcremer, og jeg smør mig tit, for ellers er min hud helt, helt tør.
Jeg lider især af hudorme på næsten og hagen, og jeg får også tit byle. Lige nu har jeg f.eks. to på hagen, og de er bare flere dage om at gå væk – de er store, røde og enorm ømme.

Jeg bruger slet ikke make-up, da jeg reagerer enormt meget på det. Jeg slår helt ud. Jeg bliver endnu tørre, og mine øjne svier og den der lille “kugle”, der sidder helt inde i øjenkrogen bliver øm. Og der går en uge, så er det væk – men det er stadig belastende ikke at kunne gå med make-up.
Men det, der hæmmer mig mest, er min ulækre hud. Jeg aner snart ikke, hvad jeg skal stille op med.
Jeg har hørt, at Chanels produktserie skulle være enorm god, men jeg ved bare ikke, hvad produkterne hedder, og hvad de koster.

Jeg håber virkelig, at du kan hjælpe mig. Min hud den påvirker så meget, og jeg har meget svært ved nye mennesker, for jeg er så flov over min hud – og nu burde det være nok. Det skal ikke forhindre mig i nogle ting, men det gør det!

Kh. Camilla.

Læs mere om WonderBox her!
Hej Camilla
Det er synd for dig at du har problemer med din hud, men det følger med i din alder. Du overbehandler din hud! Det vil sige at du bruger alt for skrappe produkter, som udtørrer huden og derved forstærker problemet. Glem Matas stribede og Garnier Pure ect. Lad være med at bruge produkter til acne hud, det er ikke det du har - du har teenage hud. Jeg vil anbefale dig Clasins. De har gode produkter også til fedtet hud hvis du har det? Jeg vil mene du skal bruge produkter til sart og fugtfattig hud. Et besøg hos en god kosmetolog vil være en god ting. Her får du styr på huden og derefter brug makeup der er rene og af god kvalitet. Jeg kan anbefale dig mine Signify me by gitte og også øjnemakeup fjerneren da de ikke indeholder unødig tilsætninger.
Jeg ønsker dig held og lykke med at få huden i orden.

Hilsen gitte lindgren
Læs mere om WonderBox her!