Hej Mina.

Jeg har et problem med mine negle, og jeg ved ikke helt hvad jeg skal gøre ved det.

mine negle har altid været svage og aldrig kunne blive mere end 2-3 mm lange. De bliver flossede og spaltede i spidsen og det øverste lag af neglen bliver løst, og de er meget bløde så man kan bukke dem helt ned. og knækker derfor ekstremt hurtigt.
og jeg elsker flotte lange negle, så derfor er det rigtigt irriterende ikke at kunne får dem selv.
jeg har prøvet sådan noget olie til at gøre dem stærkere? men det virker ikke rigtigt.

har du et godt råd ?
og tak på forhånd.
mvh simone.

WonderBox - skønhedsabonnement
Hej Simone.

At dine negle er bløde skal du ikke tage som en hindring. Nogle har bløde negle andre har ekstremt hårde negle, alt afhængig af tykkelsen. Det kan man ikke gøre noget ved, det er sådan din negl "bliver født" når den vokser ud.
Det at de spalter er fuldstændig som dit hår der spalter og knækker når det mangler fugt og fleksibilitet. Det er fuldstændig det samme. Dine negle skriger efter fugt, det kan du give dem i form af negleolie som trækker ned igennem neglen og giver den fleksibilitet og smidighed dér hvor neglen bliver produceret. Det er en negleolie som SolarOil, som kan købes rundt omkring i landet negleklinikker, Matas, skønhedsklinikker og SPA-centre.
SolarOil indeholder mandelolie og riskerneolie som giver den fugt og smidighed din negl har brug for, men for at give den dybdevirkende effekt er der tilsat jojobaolie som er en naturlig olie, der er så fin en olie at den kan trække ned igennem neglen og samtidig sørge for at de andre ingredienser virker optimalt.

Ring evt for nærmeste forhandler på
Insight Cosmetics Group A/S tlf 3332 3322

God fornøjelse
Hilsen
Mina!
WonderBox - skønhedsabonnement