Hej Jesper

1.
Jeg går og tænker over hvilket hårprodukt der er bedst at bruge. Der findes jo 100 mærker, Wella, Elvital, Schwartzkopf, Franck Provost osv. osv.

Jeg har læst en del på nettet og kommet frem til, at der er mange der syntes godt om Aussie serien, MOROCCANOIL, ESSENCE ABSOLUE og SheCare. Hvilke af disse mærker ”virker”? Jeg vil forfærdeligt gerne have et hår der er sundt at se på, noget der skinner. Det er meget glansløst og kedeligt, så derfor går jeg meget op i hvad mærke det er, uden at det skal være dyrt uden at virke.

2. Jeg har hørt at hår kun vokser en hvis længde fra person til person. Mit hår når mig kun til skuldrene, jeg har aldrig haft det længere fordi det spalter hele tiden. Tror du at mit hårs voksefase ikke er så lang? Får jeg aldrig langt og smukt hår?

Jeg håber virkelig at du vil svare på mit spørgsmål!

På forhånd tak

Venlig hilsen
Nathalie

WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter
Hej natalie !

Hvis det aldrig bliver længere end skuldrene, så regenererer dit hår hurtigt. Det betyder du skal forlige dig med at dit hår ikke bliver længere. Jeg ville foreslå dig at blive klippet i en længde dit hår kan bære. Dit hår er sandsynligvis ikke usundt og derfor fornemmet du ingen bedring når du bruger diverse gode mærker. Prøv visuelt at lege med genskær, der kan få dit hår til se sundere ud. Evt Sassoon diamonds pollish,

Mvh
Jesper Buch
WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter