Som så mange andre, skal jeg snart konfirmeres.
Og mine negle er meget, flossede og slidte. Og de går hurtigt i stykker, de er ikke så stærke. Så, har du et godt råd til sådan et problem ? Jeg drikker meget mælk og for også piller til mine negle. Så jeg er forsynet i den retning.

Hjælp en pige i nød, så du sød ..

Hey det rimede !

WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter
Hej!


Og tillykke med konfirmationen.

Jeg vil anbefale dig dagligt brug af SolarOil, som du kan købe i Matas og negleklinikker landet over. SolarOil er med til at give smidighed og fleksibilitet til naturneglen ved hjælp af naturlige olier som mandel-, riskerne- og jojobaolie. Olier som samtidig styrker den nye negl der vokser ud så du undgår knæk og spaltning. Derudover skal du fx bruge en formaldehydfri neglehærder som Toughen Up, som ligeså kan købes i klinikker rundt omkring i landet.

Hvis du søger en her og nu løsning til flotte negle ville jeg anbefale dig at tage kontakt til en negleklinik og høre om dine muligheder for at få lagt en forstærkning på dine negle, evt med en fransk kant.For nærmeste forhandler synes jeg at du skal kontakte Insight Cosmetics Group A/S, som kan henvise dig til en klinik nær dig, eller se mere på www.icgroup.dk.
WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter