Hej Jesper

Jeg har en række spørgsmål, som jeg vil blive rigtig glad for hvis du kunne hjælpe mig med.

– Det er mig på de første 3 billeder. Jeg har normal rødt hår, så det er de udgroninger du kan se i toppen. Mit har er tykt, men små bølgede naturlige krøller.
Grunden til de røde udgroninger, er fordi jeg ikke helt ved hvad for en farve jeg kunne tænke mig. Jeg er stolt af den røde, men efter 18 år kunne jeg godt tænke mig noget nyt. Det prøvede jeg så, men blev en alt for mørkt brun. Nu er den næsten ude af mit hår, så derfor ville jeg spørge dig hvad for en farve, du mener vil være god.
Jeg er lys i huden af natur, og har grønne øjne (selvom de kan syne blå på billederne). Evt. hvis du også har en frisyre i hovedet du mener kunne være køn til mig – er åbne for alle bud, dog helst langhårs.

– Det andet er om permanent, som på billede 4. Er det muligt at få det permanentet sådan eller lignende, eller er det udelukkende noget der skal gøres med et krøllejern? Min veninder er ved at uddanne sig til frisør, og kalder vidst nok den slags krøller for “skals”. Men om det kan gøres permanent, ved hun ikke.

Jeg håber du vil svare, da det vil hjælpe mig en hel del!
På forhånd, mange tak.

, Lise

WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter
Hej Lise !

NEJ, det er netop denne bevægelse der er stylet med jern og kan bestemt ikke laves med permanent.

Med farver kan du lave en lidt mørkere, men stadig varm farve.

Mvh
Jesper Buch
WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter