Hej Mina. Mine negle knækker altid når de begynder at få lidt længde, hvordan holder man sine negle stærke, jeg spiser sundt og drikker godt med vand osv, hvad kan man ellers?

Tak på forhånd.

– Camilla

WonderBox - skønhedsabonnement
Hej Camilla,

Man er fra naturens side født med de negle man har, det vil sige nogle har tykke stærke negle og andre tynde, man kan ikke indtage nogle former for vitaminer eller mineraler der vil gøre ens negle stærkere, men indtage en god varieret kost og godt med væske det er den bedste opskrift siger eksperterne.

Det du derimod kan gøre er at bruge negle olie, jeg vil anbefale dig Solar Oil fra CND som er den bedste negleolie på markedet i dag,naturlige olier og fugt går igennem neglepladen til neglesengen for at opretholde den rette olie og fugtbalance i neglen som er nødvendigt for at opretholde fleksibilitet og holdbarhed. Vand og forskellige olier kan også penetrerer igennem neglepladen, molekylestrukturen på vand og visse olier er så små, at de kan trænge igennem neglepladen, og vil gøre dine negle meget mere fleksible.

Det vil også være en god ide at bruge en underlak der er lidt styke i, vær opmærksom på at nogle af dem der er på markedet i dag stadig indeholder formaldehyd som vil ødelægge dine negle, jeg vil anbefale dig Toughen Up fra CND som er en underlak+en neglehæder den kan bruges under din almindelige neglelak og vil også tilføre lidt styrke til neglene.

VH
Mina
WonderBox - skønhedsabonnement