Hej mit navn er simon. Jeg kunne godt tænke mig at få farvet mit hår, helst billigt, og uden at ødelægge det. Mit hår er brunt som på billed 1. Jeg har tænkt mig at få farvet det halvt sort os halvt lyst som på billed to. Den hårfarve jeg har nu er for omkring 3-4 måneder siden blevet farvet fra leverpostej farve til den på billedet af mig. ( det er mig i den sorte og røde bluse ) Jeg tænkte på at farve mit hår lyst selv med noget permenent hårfarve man kan købe, da det virkede godt sidste gang til at give mig den farve jeg har nu og på billede, hvilket gik uden problemer. Og ville derefter lave de sorte striber hos en frisør. Jeg ville nemlig ikke bruge for mange penge hos en frisør da man kan ikke lige kan sige jeg er den rigeste. Jeg ville høre dig om det kan lade sig gøre at få den lyse farve selv, og hvordan jeg kan gøre det uden at ødelægge håret? Og ville høre hvor mange gange du tror det skal have en hårfarve for at blive lyst. Det skal siges at jeg har meget udgruet hår. cirka 1/3 som er leverpostej farvet. ( grålig lys) Mit hår er ikke så langt så jeg ved ikke helt hvor meget man skal bruge, og om mit hår kan ende med at få en helt forkert farve hvis man gør det selv. Da jeg ved at der er nogen hårfarver der kan blive til en så lys en og nogen hvor de er for mørke og man burde gå til en frisør for at få det lyst.

Det ville være dejligt hvis der bare var en eller anden billig måde hvor man kunne få det lavet på både det lyse og det sorte uden det ville ødelægge håret, helst under 500kr tilsammen.

Jeg ved nemlig at den hårfarve jeg købte sidst kun kostede 75 kroner og den kan jeg kun sige har virket godt. ( eventuelt ville det være dejligt hvis man kunne bruge nogle speciele shampoer for at styrke håret bagefter

Tak fordi du har læst dette og givet dig tid til det

De kærligste hilsner og Simon ^^

Ps jeg ved gogt fotoet er af en pige men kunne ikke finde et billed af en dreng med de farver xD

WonderBox - skønhedsabonnement
Hej Simon.

Mit bedste råd til dig er , at få dit hår farvet af en proffessionel frisør.
Der vil du opnå det ønskede resultat, samt få en grundig vejledning i efterbehandling til hjemmebrug.
Det kan godt blive mere dyrt for dig, hvis du selv begynder at ekspermenterer for meget med dit hår. Hvis det går galt skal du jo alligevel til en proffesionel for, at få det lavet om....
Der er jo en grund til, at frisørens produkter kun må bruges af uddannede frisøre.
En kemisk proces kan hurtigt gå galt og ende i uønskede farver el nuancer. Det undgår du hvis du lader en proffesionel ordne det for dig.

Held og lykke.

Kh Helle og Linda.
WonderBox - skønhedsabonnement