Hej Victor (:
Jeg er en dreng på 16 år, som har haft kampe med mit hår siden jeg var 11 (:
Problemet er at jeg rigtig gerne vil ha en frisure som jeg kan bruge masser af tid på at sætte på forskellige måder. Men, jeg har det problem at jeg har en en masse hvirveler og krøller i mit hår (det mest krøllerne i siderne – og omkring ørene der generer mig)
Jeg har før i tiden brugt DAX-Vax da det var helt håbløst at bruge andet voks som Renati eller ID f.eks. Men gik væk fra DAX’en igen pga. alle de rygter jeg har hørt om hvor skadeligt det er.
De irreterer mig grænseløst, og jeg vil gerne ha idéer til andre frisurer end karseklip, da jeg selv synes karseklip er grimt til mig. Jeg blev for et par måneder siden klippet kort i siderne og så lidt længere på toppen og nakken så jeg ku ruske i det. længden på siderne var perfekt men det var blevet liiiige en anelse for kort i nakken og toppen. mit råb hjælp er så om du har nogen idéer til frisurer hvor jeg kan bruge tid på mit hår uden at det bliver så kort så det er karseklip.. Lang mail, ville være lykkelig hvis du har nogen råd.

Hilsen Jonas :b


Hej,

Du har jo åbenbart et problem med dine krøller ...;)

Så jeg vil klart anbefalde et fladjern til dine krøller (et smalt fra GHD) så du kan trække dem ud inden du bruger voks ..... dedt vil give dig et hav af muligheder og nye måder at være kreativ på!


Godt du ikke bruger dax mere..det er nemlig rigtig rigtig dårligt for din hovedbund.


Hold dig lækker

Victor