Hej Line.
Jeg har naturligt lyst hår, med lidt naturlig krøl. Jeg har haft permanente krøller i et par gange, for at få ekstra krøl, sidste gang for et års tid siden. Jeg skal til frisør på mandag, for at få det farvet. Men jeg ved slet ikke hvad der vil klæde mig, da jeg aldrig har haft farve i før. Jeg har tænkt på at få røde striber og mørke striber, men vil det blive pænt i mit lyse hår? Har du nogle forslag?
Jeg har vedhæftet nogle billeder af mig, de er ikke så nye, men de viser mit hår med lidt krøl i, der hvor jeg har den blå t-shirt på, er mit hår lidt mørkere pga. hårvoks/hårskum..
Hilsen Nanna. (er 14, snart 15 år)

WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter
Hej Nanna
Jeg sytes måske ikke røde og mørke str er rigtig fint til et så lyst hår, men smag er jo så forskelligt, hvis det er fordi du gerne vil have nogle str man kan se og der gerne må ske noget, syntes jeg personligt at gylden kobber sammen med en dyb karamel tone i striber ville være rigtig flot, der er jo et utal af muligheder alt efter om man vælger det naturlige hvor man bruger forskellige nuancer i lysere toner eller det lidt vildere:-)
Rigtig held og lykke med det.

Mange hilsner Line Bomholt
WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter