Hejsa

Jeg er en pige på 21 år, som har en del problemer med min hud. Men jeg er i behandling hos en kosmeteolog en gang om måneden med Exuviance, og synes da også det hjælper lidt på det. Problemet er bare at min pande er meget ujævn med fine linjer (begynende rynker) hvilket jeg har haft i noget tid nu. Nu har jeg så også opdaget at jeg har fine linjer omkring munden. Kan det virkelig passe at jeg i så ung en alder er ved at få rynker? Kan jeg gøre noget ved det?

De kosmeteologer jeg har været ved snakker aldrig om mine fine rynker. Jeg vil da gerne have forbygget det så tidlig som muligt og få det væk. Jeg har fået at vide at Exuviance skulle hjælpe mod fine rynker, så det håber jeg, da jeg ikke har været i behandling ret længe.

Håber du kan sige et eller andet om hvad jeg kan gøre? For det går mig lidt på at jeg allerede får rynker, og desuden ligger min make up heller ikke så godt, da man kan skimte linjerne.

På forhånd tak.

WonderBox - skønhedsabonnement
Hej.

De linier du taler om, er det vi på fagsprog kalder mimiske rynker eller vane rynker.
Det der gør at disse linier ses tydeligt på de omtalte steder er, at der er nogle muskerltilhæftninger der gør, at vi kan bevæger huden de pågældende steder.

Det er ikke fordi du er ved at danne rynker, men vil lige i samme forbindelse gøre dig opmærksom på, at man fra midt 20èrne 25 - 26 begyder at få mere vedvarende linier( rynker ). Det er derfor af meget stor vigtighed, at man passer og plejer sin hud dagligt.

Fugt, fugt, fugt og endnu mere fugt er med til, at bevare elasticiteten i huden.
Jo mere elasticitet jo færre rynker.

Venlig hilsen

Helle.

Art of Style.
WonderBox - skønhedsabonnement