Hej

jeg overvejer at farve mit hår i en rødlig nuance. Da jeg er lidt af en kylling, tænker jeg, at det skal være en skyllefarve.
Mit spørgsmål lyder, om det på nogen måde er muligt at beholde mine naturlige reflekser. Mit hår er mellemblond, og jeg vil bare give det et rødligt “skær”.
Har overvejet om det evt. skulle farves med Sebastians laminates cellophane i en af de røde farver. Eller om man fx kan bruge shampooen i samme serie til rødt hår? (når nu mit ikke er rødt, vil det så tilføre noget alligevel? – og vil det i så fald fungere eller skal håret været rødt)

Tak for svar.
Venligst Maria

WonderBox - skønhedsabonnement
Hej Maria.

En god farve til "kyllinger" er eller at lave reflekser i den farve du gerne vil have. :) Det er ikke så meget af håret det "går ud over", og så vænner man sig stille og roligt til forandringen. Laminates redhed serien afgiver ikke noget farve så der ville ikke ske nogen forandring, men davines har lavet en serie som afgiver farve, og bruger du både shampoo og Conditioner får du et rigtig flot resultat. Der er flere forskellige farver at vælge imellem, så der er dine muligheder ret brede. En toningsfarve er helt sikkert også en mulighed! :)

Med Venlig Hilsen
Kristina B
CHA CHA CHA, Frederisberg
Tlf: 33230800
WonderBox - skønhedsabonnement