Hej Gry.

Jeg har meget store render under øjnene og mine øjenlåg er også begyndt at blive brune. Jeg bruger concealer, men det er stadig tydeligt. Jeg bruger concealeren: Loréal – Touchie Magique og har ogå prøvet at lægge teskeer der har været i fryseren under øjnene, men det virker heller ikke. Hvad skal jeg gøre?

Jeg har et til spørgsmål. Min hud er meget skinnende og fedtet nogle steder. Er der noget jeg kan gøre ved det?

WonderBox - skønhedsabonnement
Render under øjnene kan skyldes en række faktorer som dehydrering, søvnmangel, allergi, ydeligt liggende blodkar/årer, vitaminmangel, rygning og cremeskader.
Sørg derfor først og fremmest for at få din søvn, drikke rigeligt med vand, spis dine vitaminpille hver dag, spis sundt og varieret og undgå røg!
Herudover er det vigtigt at du afrenser dine øjne morgen og aften med en mild, oliefri øjenmakeupfjerner, bruger en øjengelé som virker drænerende og fugtende evt. med c-vitamin som naturligt lysner - inden du bruger concealer.
Så vil jeg anbefale dig at skifte til en mineralmakeup concealer som ikke giver cremeskader og kan gøre problemet værre. Både BareMinerales, Jane Iredale og Mineraloqie har rigtig gode concealere.
Jeg kan varmt anbefale Darphin eller Is Clinicals øjenprodukter med c-vitamin som giver rigtig gode resultater! Opsøg evt. en kosmetolog for korrekt vejledning i brugen af produkterne.

Din hud er en smule fugttør så sørg for at få peelet og tilfør masser af fugt! Du kan få fantastiske matterende dagscreme og pudre som tager toppen af glansen - bare sørg for de ikke indeholder talkum (som tilstopper porerne).

Held og lykke med flotte øjne og mat hud :)
WonderBox - skønhedsabonnement