Hej Søren

jeg har haft et problem med mit hår i mange år nu. Jeg har utrolig tyndt hår, at man kan se mit hovedbundet meget tydeligt, og det er virkelig ikke pænt. Jeg bruger en shampoo mod tyndt hår (vichy – den røde), men jeg kan bare ikke se nogle resultater. Mit spørgsmål er om, jeg overhovedet kan gøre noget for at få tykkere hår ?
Mit andet problem er at jeg godt kunne tænke mig en ny frisur. Jeg har langt tyndt hår og en meget lille pande. Det ville se dumt ud med pandehår, selvom jeg er ivrig efter at få noget pandehår. Jeg får lavet etager foran hver eneste gang jeg skal klippes, og det er der ikke noget nyt ved. Har du evt. nogle forslag til et frisur??

Hilsen Line

WonderBox - skønhedsabonnement
Hej Line.

Jeg kender ikke den nævnte shampoo du bruger nu, men det er også lidt begrænset hvor meget en shampoo kan gøre alene. Jeg har ret gode erfaringer med "Wella Sp 1.5 energy shampoo" + "3.5 energy serum". "SP 3.5 energy serum" er en serum man påfører i hovedbunden, som er ligesom af give coffein til dine hårrødder. Bio+ har et lignende sæt hvor serien hedder "energen". Det går ud på det samme, men så har du et par valgmuligheder til næste gang du skal have produkter. :)

Ang frisuren er du mere end velkommen til at komme ind i hvilken som helst af vores afdelinger til en gratis konsultation hvor vi kan se på hvad dine muligheder er. Ser du et billede af noget du synes er flot, så tag det med, også selvom du ikke selv tror det kan lade sig gøre. Nogengange tryller vi lidt mere end de fleste :)

Med Venlig Hilsen
Kristina
CHACHACHA, Frederiksberg
Tlf: 33230800
WonderBox - skønhedsabonnement