Jeg ville have ventet og gået til frisør men jeg er skolelærer og vi havde lus i klassen så jeg gik i panik og blegede mit hår med poly colour. Jeg har prøvet det før for lang tid siden og det blev godt og meget lyst, men denne gang fik det et gulligt skær. ØV. Jeg vil gerne af med den gule farve og være lys uden det røde skær, Jeg har faktisk en gammel drøm om at prøve at blive helt platin med en svag ask nuance i bunden.
Hvor og hvordan får jeg det gjort smartest?
Det må gerne se lidt ekstremt ud. Altså det må gerne se lavet ud. Jeg er ikke ude efter en naturlig blond men også en rigtig flot farve.

WonderBox - skønhedsabonnement
Hej med dig.

Øv du skulle have læst vores brevkasse først :-), det er desværre en typisk gør det selv fejl du har oplevet. Problemet nu er at det kan være svært at rette op på , hvordan har dit hår det nu ? er håret ikke skadet så kan vi god rette op på det, men jeg kan ikke svare her hvordan, jeg er simpelthen nødt til at se dit hår først.
Normalt er det helt bestemt muligt at ramme svag ask i bund og platin i resten, men PLATIN er en hidsig opgave afhængig af din normale hårfarve

Mvh.

Celina
29. november 2007

Tak for svar. Det er laaaang tid siden at jeg er blevet klippet, så det er temmelig spaltet og har sikkert brug for en solid klipning. Mine hårstrå er tynde men der er mange af dem. Jeg ville altså rigtig gerne forsøge min blonde drøm. Hvad ville det koste og har i en erfaren frisør som her reddet hjemme brølere før????

WonderBox - skønhedsabonnement