Hej Hanne Clausen. Jeg søger hjælp og vejledning. Jeg er en pige på snart 19 år, og jeg er begyndt at få pletskaldethed flere steder i håret. Det startede ca. for et halvt år siden, men er nu kun blevet værre.. Jeg prøver så godt jeg kan, at dække det med mit eget hår, hvilke heller ikke er noget problemt. Men nu er der opstået det problem, at selve mit hår er blevet så tyndt så tyndt! Jeg var for nogle år tilbage pigen med et godt kraftigt hår. Jeg kan mærke det går mig mere og mere på. Hvad skal jeg gøre ved mit pletskaldetheds problem?

Jeg skal til lægen først i det nye år, men jeg ville høre om du har nogle foreslag.

Min mor har været inde på at få paryk, da mit eget hår så ville kunne få hvile. Men jeg synes at tanken om at få alt håret væk og gå med paryk skræmmer mig (det mest kvindelige er sgu da håret :()

Kh. Sarah

På forhånd tak!

Hej Sarah,Fortvivl ikke. Der er mange, der er i samme situation som dig og der er mange løsninger. Du kan sagtens bruge paryk uden at fjerne dit eget hår. Det er også muligt at bruge del-parykker, alt efter hvor dit hår er tyndt. I dag er parykker meget naturlige og ikke noget du behøver frygte. Jeg synes du skal tage kontakt til en parykforhandler i dit nærområde, og få en konsultation, hvor du ser de forskellige muligheder. Du kan finde vore forhandlere på www.waldorf-ragn.dk, men er også meget velkommen til at ringe til mig på 47385022 så jeg kan henvise dig.God Jul og Godt Nytår til dig og din familie

Hilsen Hanne