Hej Jesper!

Mit navn er Mads, jeg er en ung 19årig dreng fra Hjørring, der går op i mit hår, som så mange andre i min alder.

Jeg skriver angående mit hår, der i løbet af de sidste par måneder har ændret dets struktur en hel del. Jeg plejer at have en meget tykt og mørkt hår, men siden jeg fik lavet en permanent (da jeg gerne ville af med mit naturlige fald – fik udtrukket krøller) i starten af april, så blev mit hår først og fremmet afbleget, så det nærmere blev leverpostejfarvet, men derudover blev det også slidt og tyndt i dets struktur. Så slidt at mange af mine hår begyndte af knække af. Efter en måned var det så galt, at jeg ikke kunne tage en kam uden af redde knækkede hår med. Men det der gjorde mig ekstra bekymret var også, at jeg i højere grad oplevede at flere blev rykket med helt nede fra roden. Derfor valgte jeg at få klippet mit hår væsentligt kortere for at håret kunne sunde sig. Nu er der gået lidt tid og mit hår er vokset, men jeg oplever stadig, at mit hår knækker og falder af. Det er så specielt, at jeg kan se spaltede spidser på midten af mine hår og ikke blot i spidserne, hvis du forstår, hvad jeg mener. Jeg valgte at gå til min læge umiddelbart kort efter, jeg havde fået lavet min permanent for at høre, om det blot var et tegn på en tidlig skallethed, da hårene røg af, men det mente han ikke.

Derfor står jeg i en situation nu, hvor jeg ikke ved, hvad jeg skal stille op med mit hår? Og jeg ved ikke hvorfor, at mit hår har ændret struktur fra at være tykt til at være slidt og tyndt. Jeg ved ikke om, det er en hårsygdom, om håret blot er ødelagt eller om jeg virkelig er ved at blive skallet.
Jeg er klar over, du ikke er læge, men vil bare høre, om du kender til noget af dette.

Mvh

Mads Thomsen 🙂

WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter
Hej Mads !

Jeg er 100 % sikker på at det er en skade efter den permanente behandling. Når du har fået klippet ind under den permanetede tidslomme, vil du opleve et normalt hår igen. Muligvis du samtidig et begyndt at tabe hår permanent og det vil være helt naturligt at dt starter på omkring din alder .
Mvh
Jesper Buch
WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter