Permanet

Hej Anne-Sophie
For lidt over 7 måneder siden fødte jeg en skøn lille pige. Jeg har både i graviditeten og nu efterfølgende tabt en del hår og jeg synes at mit hår er blevet mere tørt og lidt kruset at se på.
Jeg har, efter jeg fødte fået lavet nogle kobber/rødlige striber i mit hår hos en grøn frisør, plus været til frisøren og blevet klippet. Ellers har jeg ikke gjort noget anderledes ved mit hår. Nu er jeg nået dertil, at jeg godt kunne tænke mig at kaste mig ud i en permanent, Ikke en stor 80´er krøl, men tænker mere på nogle lidt større og bløde krøller.
Men hordan er det med farvning bagefter? Kan man godt farve håret et par måneder efter? eller hvor længe skal man vente?
Jeg har været inde og kigge på din salon, men det ligner ikke at I permanenter.. Elller gør I? og hvad koster det så?
Kan du ellers anbefale nogle gode saloner i københavnsområdet?

På forhånd tak for råd

mvh. MIchelle

Kære Michelle.
Tillykke med din lille pige. Det er helt normalt at man både taber hår og får lidt mere tørt hår når man har født, det kan tage 1-2 år før det bliver normalt igen, håret kommer dog ud igen så man må bare være tålmodig.
Ang. permanent så er det rigtigt at vi ikke laver den slags i Zenz pga. af kemien.
Jeg vil ikke anbefale dig en permanent i dit hår lige nu, for en permanent bliver pæn, kræver det et sundt og stærkt hår, hvilke du ikke beskriver er tilfældet med dit lige nu.
Jeg vil hellere anbefale dig en god hårkur ca. hver anden uge samt måske at købe et zenz stylingjern eller måske et af de nye BaByliss C1000E Krøllejern. De kan begge give dig store moderne krøller. Held og lykke.
Venlig hilsen
Anne-Sophie
Årets frisør