Hej Jesper! Jeg har som nok så mange andre unge piger, forelsket mig i hovedpersonen Carrie Bradshaws fra Sex and the City, meget smukke og store krøllede hår.

Jeg elsker særlig hendes hår fra de tidligere sæsoner.

Mit hår er selv helt utrolig glat, hvilket altid har været lidt kedeligt for mig. Jeg har derfor leget med tanken om permanent krøl i håret. Mit spørgsmål er så om denne behandling kunne resultere i ”Mit Drømmehår”?

Mange tak på forhånd!

Astrid 17 år

WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter
Hej Astrid ! Grundet tekniske problemer kommer mit svar til dig meget sent og det undskylder vi. Men for fremtiden skulle det være løst ;)Ja, det kan det muligvis godt. Det kommer meget an på hvilket grundlag du har og hvor interesseret du er i at vedligeholde og style dit hår korrekt. Hvis man bliver permanentet med den tro at håret bliver nemt, så tro om. Der er masser af hårdt stylings arbejde forude, men permanente krøller.En alternativ mulighed er at curle det med varme curlers. Det giver en lidt anden bevægelse, som er super flot.Til orientering er Carrie Bradshaws krøller helt naturlige og det der gør det smukt er den dybere bundfarve til det blonde look.Mvh

Jesper Buch
WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter