Hej :-)Jeg skriver til dig for at få et godt råd eller to. Jeg går rundt med nogle efterhånden rimelig slidte lokker og vil rigtig gerne tilbage til naturlig farve og naturligt fald.. Jeg vasker kun mit hår hver 2. eller 3. dag og bruger hårkur en gang om ugen. Jeg har fået permanente krøller i april 2011 og igen her i februar 2013, er ved at være træt af de krøller. De var flotte første gang de blev lavet, men anden gang krøller de ikke ligeså flot(muligvis fordi mit hår er mere slidt).

Oveni det har jeg siden 2011 fået lyse striber i skiftevis hele håret eller bund striber for at fjerne udgroninger, 5 gange.

Jeg står nu og overvejer enten at få udglattet mine krøller eller at få en stribe med en farve som ligner min egen(mørke blond). MEN, kan mit hår mon klare det? Hvad ville skade mest? og ville mit hår kunne falde af hvis det blev udsat for en permanent udglatning??

Jeg håber du kan hjælpe!

Venligst Simone Sørensen

Kære Simone.

Striber/lysning og permanent går ikke godt i spænd sammen, kemien i de to behandlinger ødelægger hårstrået. Når først et hår er ødelagt er der ikke andet af gøre end at vente til det kan klippes af og i mellem tiden gøre det sundere at se på ved at give det store mængder olie og kur.

Jeg vil ikke råde dig til at udglatte det med mere kemi men kun med en godt glattejerne og med masser af beskyttende olie i. Hvis du vil væk fra det lyse og nærme dig din egen farve skal du kun gøre det med naturfarve. En nougat brun i striber fra Logona eller en walnut fra Zenz Product, vil blive naturlig mørke blond som du er fra naturens side.

Venlig hilsen

Anne-Sophie

Zenz Organic Hair.