Hej Hanne

Vi sidder i den svære situation at min mor skal påbegynde et kemoterapi forløb indenfor de næste måneder og vi er igang med at undersøge muligheden for at få lavet en paryk af hendes eget hår.
Hendes hår er i etager og er mellem 25-40 cm og så har hun os tre døtre – alle med langt hår over 40 cm, som gerne vil supplere op . For hende er det klart at foretrække frem for en af syntetisk materiale. Mit spørgsmål er tredelt:

Kan en sådan paryk lade sig gøre?

Hvad er tidrammen ca dvs. fra man begynder konstruktionen til parykken er klar? Mere ift. hendes behandlingsforløb der er over 18 uger, når det påbegynder.

Hvad er prislejet ca?

Mvh. Lizett

WonderBox - skønhedsabonnement
Hej Lizett,
Jeg vil ikke anbefale, at lave en paryk af din mors eget hår. En paryk af kunsthår ser fuldstændig naturlig ud og er meget lettere at have med at gøre end en paryk af ægte hår. Før I går videre med jeres overvejelser, synes jeg I skal besøge en parykforhandler og prøve at se de standardløsninger der findes. Der findes også parykker i ægte hår, som kan klippes til din mors frisure.

Hvis I vælger at få lavet en specialfremstillet paryk vil leveringstiden typisk være 3-4 måneder og et pris niveau omkring 10-15.000 vil ikke være urealistisk. Hvorvidt din mors eget hår kan bruges afhænger af flere ting - blandt andet om det har været farvet /bleget/permanentet...

Hvis du har flere spørgsmål er du velkommen til at ringe til os (47385022).

Mvh
Hanne
WonderBox - skønhedsabonnement