Hej Jesper.

Mit lille problem er, at hver gang jeg får farvet mit hår, så bliver det utrolig tørt og kedeligt hvis jeg ikke har voks i. Og så kunne jeg jo rende rundt med voks i hele tiden, men da jeg har er perfume allergiker har jeg haft nogle problemer med hovedbunden og den vil derfor gerne have lidt luft af og til. Til sidst skal det nok siges at mit hår er tykkelses mæssigt mellem tynd og normal, er jo ikke ekspert inden for dette.

Men det jeg konkret søger, er en hårpleje som jeg evt. kan putte i håret efter vask, eller en specifik shampoo som måske kunne hjælpe lidt på vej. Målet med dette er at få et mere frisk og fugtigt hår, så det ikke er så tørt. Det vigtige ved det hele er bare at der ikke er parfume i hvis det er en form for gele / balsam som skal i bagefter. Gør ikke så meget hvis det er en shampoo.

Jeg har vedlagt lidt billeder i håb om det kan give dig et lidt bedre indblik i hvad jeg mener. også håber jeg du har svaret, så min hovedbund kan få lidt luft i ny og næ.

På forhånd tak 🙂

hej Der !

Der findes på apoteket en række produkter uden parafume. Dem du finder hos frisøren er typisk økologisk halogene produkter. Problemet med disse er at de i stedet for parafume typisk indeholder eteriske olier i stedet. Rigtig mange mennesker oplever allergiske reaktioner i forbindelse med disse meget aggresive naturlige stoffer.
Er du sikker på det ikke er disse stoffer du reagerer for..
Prøv i stedet for voks en lettere finnish. En hydro creme finish som eksempel.

Mvh
Jesper Buch

Ps en trimmet klipning ville sku også hjælpe meget på det.....