Hej Michael.

Jeg går og tænker over hvilket hårprodukt der er bedst at bruge. Der findes jo 100 mærker, Wella, Elvital, Schwartzkopf, Franck Provost osv. osv.

Jeg har læst en del på nettet og kommet frem til, at der er mange der syntes godt om Aussie serien, MOROCCANOIL, ESSENCE ABSOLUE og SheCare. Hvilke af disse mærker ”virker”? Jeg vil forfærdeligt gerne have et hår der er sundt at se på, noget der skinner. Det er meget glansløst og kedeligt, så derfor går jeg meget op i hvad mærke det er, uden at det skal være dyrt uden at virke.

2. Jeg har hørt at hår kun vokser en hvis længde fra person til person. Mit hår når mig kun til skuldrene, jeg har aldrig haft det længere fordi det spalter hele tiden. Tror du at mit hårs voksefase ikke er så lang? Får jeg aldrig langt og smukt hår?

Jeg håber virkelig at du vil svare på mit spørgsmål!

På forhånd tak

Venlig hilsen
Nathalie

WonderBox - skønhedsabonnement
Hej Nathalie
nogen af de mærker du nævner kender jeg selvfølgelig godt, andre har jeg aldrig hørt om.
ja der findes rigtig mange mærker, og derfor er det rigtig svært for mig at sige hvad der rigtig til dig. Men som udgangspunkt en shampoo fra en frisør selvfølgelig, og så er min holdning at du for hvad du betaler for. du nævner den der hedder essence absolue, mig bekendt er det en olie fra et japansk mærke,der hedder shu eumura jeg selv forhandler, prismææsigt, ligger det i high end.
go jagt
kh Michael
WonderBox - skønhedsabonnement