Hej Gitte jeg skal til en galla fest men jeg ved ikke hvilken slags makeup man ligger eller hvordan den skal se ud håber du har nogle tips? hilsen Emma P.s jeg har brune øjne og sort brune øjne ;O)

det må gerne være festligt og passe til den her kjole 🙂

WonderBox - hår- og skønhedsprodukter kun 279 kr!
Hej Emma
Til din klole vil jeg anbefale at du bruger orange og blå med kobber glimmer til. teknikken kommer lidt an på festen og din alder samt hvordan dine øjne er. du lyder ung så det vil jeg tage udgangspunkt i.
derfor vil jeg anbefale dig at starte med 60 sekunders teknikken, du kan se den på min hjemmeside under video oversigt den hedder- Signify me basic, spectral & sparkles
hjemmesiden www.profmakeup.com - du blander basic flemenco med sparkles nr 4 ( kobber) og spectral 901 ( lys orange) kommer der på øjenlåget. so kommer du 901 ovenpå lige på det mobile øjenlåg og toner opad. den blå spectral 37 lægger du under øjet og lader den runde yderste øjenkrog, toner derefter udaf så du får blid overgang. den blå tryller du så til flydende eyeliner med skintonic. det smarte er så at du bruger 901 på kinderne og evt læberne også - smart.
jeg kan ikke vedhæfte billede desværre men du kan se det på facebook signify me siden.
mange hilsner
makeup artist gitte lindgren
WonderBox - hår- og skønhedsprodukter kun 279 kr!