Hej Michael.
Dette er et meget intimt spørgsmål.
Jeg har i rigtig mange år (ca 30 år) lidt af en sygdom der hedder trikotillomani. Jeg har ikke været hos frisør i næsten lige så mange år af frygt for at blive kigget mærkeligt på osv. Var hos en frisør sidst da jeg var 17-18 år og det var en meget ubehagelig oplevelse for mig da frisøren mens hun var igang med at klippe mig, kommenterede mine bla. bare pletter og halvt udgroede hår hvor hun derefter kaldte på en anden frisør om at komme ind og kigge på det og hvor de snakkede og undrende sig over hvorfor det så sådan ud.. Selvom jeg prøvede at fortælle at jeg havde klippet det med en saks og så sagde de at det troede de sælvfølgelig ikke på. (og det var der jo ikke noget at sige til). Jeg følte mig total ydmyget og gik med en kæmpe klump i halsen der efter. Siden da har jeg aldrig sat min fod hos en frisør.
Men mit største ønske er nu at komme til frisøren da jeg VIRKELIG trænger til at få det klippet ordentligt og for at få det til at se nogenlunde sundt ud.
Derfor spørger jeg.. Findes der frisører der klipper folk med denne lidelse og som forstår sig på den og som Ikke kommenterer det eller kalder på andre for at glo på det så man ikke skal føle sig som en freak? Jeg hat kigget på nettet og endnu ikke set nogen der gør det…

Håber du eller en anden kan svare på dette spørgsmål.
mvh Elly

WonderBox - hår- og skønhedsprodukter kun 279 kr!
Hej Elly
hvor er det stort at dig at henvende dig på dette forum.
jeg har selvfølgelig undersøgt din "situation" og nej jeg tror ikke at du finde en speciel frisør der kan hjælpe dig.
Og nu ved jeg ikke om det er så nemt som jeg skriver nu men jeg prøver....
nu hvor jeg kender til dit dilemme, så behøver jeg ikke at vide eller spørge, eller konfrontere dig, men jeg vil gerne tilbyde at klippe dig en dag efter officiel lukketid, så du evt kan føle dig lidt tryggere ved at der ikke er andre end os to til stede.
du skal bare ringe til mig i salonen og spørg efter mig, jeg vil vide med det samme hvem du er. Jeg kan være lidt svær at få en tid hos, men vi tar den efter lukketid og så går det lidt hurtigere.
tænk over det
Kh Michael
WonderBox - hår- og skønhedsprodukter kun 279 kr!