Hej. Jeg vil spørge om hvorfor mit hår er blevet så krøllet og kraftigt? jeg har glattet det ud hos frisøren flere gange (5-6 gange) og de første par gange blev det rimelig glat, men her de seneste gange er det ikke blevet så glat.
Jeg har sidenhen brugt et glattehjern til 100 kr. i føtex, men ligeledes har det heller ikke hjulpet. Og jeg oplever tit at når jeg glatter det med et glattehjern så bliver det krøllet lige så snart jeg sveder i håret
Har du nogle forslag eller nogle produkter jeg kan bruge til at have rigtig glat hår og evt. besvare mine spørgsmål
Jeg ville blive glad med hurtigt svar 😉

WonderBox - hår- og skønhedsprodukter kun 279 kr!
Jamen så skal du få et hurtigt svar :-)
Hvorfor dit pludseligt er blevet krøllet og kraftigt, kan være svært at svare på....men det der kan være i det, er at hår ændre sig hvert 7 år ca, en del af at du ikke kan trække dine krøller ud, der svarer du selv på spørgsmålet, når du sveder trænger der sig fugt op igennem håret, og det har krøllerne meget svært ved at modstå, det næste er det glattejern du bruger, prisen på jernet fortæller meget, det kan umuligt varme dit hår ordenligt igennem, det vi frisører bruger koster ca 1600 kr (ghd) tro mig det er pengene hver!!! produkter kan også gøre en del, at nævne et enkelt er ikke nemt, ty til et mærke du kan lide, og en frisør du stoler på der vil sælge dig det rigtige, de produkter jeg forhandler findes ikke billigere i net handel så der må du forbi salonen, hvis du lyster,og til sidst, hvad du end vælger af produkt, køb dem ved frisøren, håber det var fyldest gørende svar.
Go jul
Kh Michael
WonderBox - hår- og skønhedsprodukter kun 279 kr!