Hej Gitte.
Jeg er 39 år og har altid haft smalle læber- men synes, at læberne er begyndt at se mere smalle ud med årene.
Mht. læbestift så har jeg fundet ud af, at meget stærke farver ikke klæder mig. De fremhæver blot mine smalle læber!
Så hvad gør jeg? Kan man på nogen måde få læberne til at se mere fyldige ud med make-up- og med noget, der holder en festlig dag- uden at smitte af?

Mvh. Christina

WonderBox - hår- og skønhedsprodukter kun 279 kr!
Hej
læber mister fylden med årene, du kan afhjælpe det med forskellige læbe produkter. jeg laver et der hedder signify me lipserum soft, det er en læbe serum der genopbygger læberne, kom den på hver nat for at vågne op med smukke ungdommelige mere fyldige læber.
med hensyn til farve, hvis du med stærk mener mørk så har du ret mørke farver gør mindre mens lyde gør større. Til gengæld kan de blive så lyse at de forsvinder i hudfarven. så noget farve må der altså gerne værre.
med hensyn til holdbarhed og fylde bruger jeg altid mine løse pigmenter til læberne ( signify me spectral)kommer du dem på med en læbepensel fugtet med skintonic får du en "læbestift" der holder mange timer og ikke smitter af. for at give fylde bruger jeg samme produkt men meget lys og lysende, som signify me magic nr 1 eller highly pink glow, midt på læberne.
jo gloss giver den fylde du søger, men som du sikkert har opdaget det holder ikke og det smitter af.
Du kan se mine produkter på www.signify-me.com.
Jeg ved jo ikke hvor du bor, men jeg er på la femme messen denne weekend (15-17. oktober) så du er velkommen på standen så kan jeg hjælpe dig.
venlig hilsen
makeup artist Gitte Lindgren
WonderBox - hår- og skønhedsprodukter kun 279 kr!