Hej Jesper
Jeg er utroligt ked af mit hår, da det er blevet ret tørt og skadet, og derudover kun går mig til lige over skuldrene.
Hele problemet startede da jeg for tre måneder siden skulle have klippet spidser på min skulderlange bob, og frisøren klippede alt for meget af, så mit hår kun gik til hagen. Jeg var utroligt ked af det, men har nu endelig fået den længde hun klippede af tilbage, dog har jeg besluttet at gro mit hår langt igen.
For at få ventetiden til at gå hurtigere, begyndte jeg at eksperimentere med farve. Jeg havde farvet mit hår en lys gyldenbrun farve, men ville gerne prøve at have det lysere, så jeg trak farven ud (selv). Jeg fortrød og farvede det brunt igen. Håret lod ikke til at have taget skade. Jeg dummede mig så voldsomt, da jeg prøvede at eksperimentere med afblegede highlights, som blev klattede og alt for lyse. Jeg farvede dem over, men de er stadig lidt synlige.
Nu er mit ellers tykke, lækre hår skadet og spaltet, og har desuden en grim farve. Det er ikke særligt langt, og ville være så ked af at klippe det kort igen.
Jeg har brugt en masse hårkur, men det kan jo ikke fjerne den skade som er sket. Jeg overvejer at farve mit hår en mørk mahognibrun for at få det til at se sundere ud, men er bange for yderligere skade. Jeg har også hørt om keratinbehandlinger, som skulle give håret en mere varig glans. Jeg håber du kan hjælpe mig.
Mvh
Xenia

WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter
Hej Xenia,

Du beskriver selv ganske godt at skaden er sket.
Eneste måde at få et sundt glansfuldt hår er ved at starte forfra, altså lade dig klippe.

mere info kræver en live konsultation.

Mvh
Jesper Buch
WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter