Hej Jesper:)

Jeg overvejer at få lavet en brazilian blowout, men jeg har nogle spørgsmål jeg håber du kan svare mig på inden jeg bare får det lavet:)

Her hvor jeg bor har vi kobberrør, det gør at mit hår har et lidt grønt skær og hurtigere bliver skadet fx. ved varme osv. Min mor har nogle gange fået farvet striber i håret, vores frisør var næsten ved at stoppe farvningen fordi det blev så varmt. Noget med at farven havde reageret med kobberen. Det er rigtigt slemt med kobberindholdet i vandet så vi skal have rørerende skiftet på et tidspunkt. Tror du der kunne ske noget ved at få lavet en brazilian Blowout, altså nogle farlige reaktioner eller at håret ville blive så varmt at det falder af eller noget lignende?

Jeg bor i århus og kan ikke finde nogle frisører hvor de laver behandlingen er også bange for at få lavet det et sted hvor de måske ikke ved nok om det eller har helt styr på det. Kan du måske anbefale mig nogle steder i Århus eller deromkring, det vil virkelig være en stor hjælp?

Mit hår går ca. 15 cm ned over skulderen og er en lille smule tykt, det er ret skadet pga. for meget brug af glattejern. Tror du at mit hår vil komme til at se sundere ud eller bare mere slidt?

Sender nogle billeder med til spørgsmålet, har glattet mit hår i morges og der er hårolie i, men du kan måske se noget af det grønne skær og at det er skadet:)

Tak på forhånd.

Venlig hilsen Rikke:)

WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter
Hej Der

Jeg kender ikke meget til B.blowout og kender ingen i århus der laver behandlingen

Mvh
Jesper Buch
WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter