hej, jeg er en pige på 16 år. for et halvt år siden havde jeg pænt langt hår, jeg valgte så at få det klippet til skulderne, men jeg savner nu mit lange hår, da det korte er svært at sætte op, når jeg skal arbejde(i bager). Hvor lang tid går der ca. før at hår vokser ca. 20 cm.? jeg har sundt, glat & farvet hår. Bliver dog ikke farvet særlig tit.

Har du evt. også nogle flotte / anderledes frisurer, som jeg kan bruge til mit hår? Jeg har forresten lige pandehår som sidder lidt under brynene.

Mvh. hilsen Christina.

WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter
Hej Christina

Normalt siger man at håret vokser ca 1 til 1½ cm i vinter halvåret og 1½ til 2 cm i sommer halvåret,så ca små 2 år skal du nok regne med. men det kan jo variere lidt:-)
Spis b6 og b12 det er godt for både hår hud og negle:-) Jeg har også skrevet nogle gode kost råd et sted, man altid kan bruge for at holde håret godt og sundt, så har det de bedste betingelser for at gro godt og hurtigt:-)
Pande hår er et sikkert hit her til sommer ,så det er fint så det skal jo bare holdes vedlige, hør frisøren hvad der passer bedst til din ansigts form, når du skal have rettet det lidt til næste gang, så må det jo være der, det nye sker mens det andet vokser:-)
Med din længde skulle det være muligt at samle håret, brug evt. nogle små klemmer til at få de sidste længder med op og ellers
er der masser af skønne stylinger der passer til din længde tjek evt frisyre galleriet her på Hair.dk eller kom ind forbi salonen en dag og få nogle ideer , det er svært at give de rigtige råd, når vi ikke lige har set dig:-)
Et sted på siden har jeg også skrevet forskellige styling tips, noget af det er fra sidste modeuge, så der er lidt du kan gå igang med selv:-)
god fornøjelse
Mvh Line
WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter