Hej Line 🙂

Jeg har i mange år gået og sukket efter at få store flotte krøller men har valgt ikke at få det permanentet da alle frisører jeg har været til siger at det ikke vil holde i mit hår. Mit hår er sundt og meget langt og tykt.
Det er ret glat og krøller lavet med krøllejern holder kun omkring en time ligemeget hvor meget kemi der er puttet i det. Det krøller dog en smule når det er vådt og hvis man “krammer” det kan det krølle en del men forsvinder lige så snart det er tørt!
Mit spørgsmål til dig drejer sig om hvilken frisure der vil hjælpe de naturlige krøller på vej? Jeg overvejer at få det klippet meget op i etager – men jeg vil helst ikke klippe det dramatisk kortere end det er, det længste går næsten ned til navlen.
Udover det, findes der så produkter i den mere naturlige kategori der kan hjælpe krøller lidt på vej?

Vh Pil.

WonderBox - skønhedsabonnement
Hej Pil
Det er rigtigt med dit lange hår kan det være svært at få en permanent til at holde :-( men som du selv siger, vil en del etager, ( bedst i ydrehåret) kunne hjælpe meget på vej og så evt. vælge en spole størrelse mindre i bund og midte og en større spole i enderne, væsken vælger man efter hvad der passer til din hår. Så skulle der være en fin mulighed for at have det lidt længere tid uden det hele glide ud :-)
Så kan man derefter se hvilken produkter der ville passe bedst til dine nye krøller :-)
Mvh Line Bomholt /
WonderBox - skønhedsabonnement