Hej Michael. Jeg vil gerne have nogle råd til mit hår. Jeg har normalt lyst hår, men da jeg for ca. et halvt år siden fik farvet det brunt, hos frisøren, gik det helt i stykker
Mit hår plejede at være rigtig tykt, men efter jeg har farvet det er der stort set kun et langt hår tilbage i min hestehale. Jeg har glattet det en del, men gør det meget sjældent nu. og jeg bruger den mørkeblå redken hårkur, shampoo og balsam og en ghg til at beskytte håret mod varme, men der er ikke rigtig nogle fremskridt. Vil meget gerne høre og du kan give mig et godt råd??

WonderBox - skønhedsabonnement
Der må jeg lige melde pas!!!! hmmm hvis din hår historie er så simpel som du skriver, kan det være en reaktion du har fået, med en relativ simpel hårfarvning kan håret velvedlige holdes med gode produkter.
Hvis du syntes du taber ner hår end hvad normalt er (60-80 hår om dagen) så prøv at kontakte hårklinikken i kbh de kan googles, de er rigtige dygtige til hårtab med videre, det er for alle mennesker med div hårproblemmer, de er ærlige og hvis de mener de kan hjælpe dig laver de et handlingforløb med dig.
Held og lykke med det :-) no worries
kh Michael
WonderBox - skønhedsabonnement