Hej Kristian, Jeg har et KÆMPE problem med mit hår. For 1 års tid siden var jeg til frisøren og skulle have lavet striber i mit hår. Frisøren havde åbenbart misforstået mig, og hun valgte derfor at lave så mange striber, at hele mit hår nærmest var blevet afbleget. Derefter knækkede mit hår helt vildt. Så jeg farvede mit hår mørkt og har plejet det lige siden.

Så for 2 ugers tid siden, vælger jeg at ville skifte til orange hår, hvilket gjorde at jeg afblegede først alt mit hår én gang, også en gang til i spidserne. Da jeg så proppede den orange farve i, og jeg skyllede det ud, var det som om der var pletter i over alt i mit hår, undtagen i bunden.

Jeg tænkte først at det var fordi mit hår ikke var blevet farvet ordenligt, så jeg farvede det derefter rødt, fordi jeg ikke kunne lide den orange farve.

Det samme skete da den røde farve kom i, dagen efter.

Ugen efter igen, prøvede jeg at komme rød farve kun i mine spidser og hvor der nu ellers var pletter. Det hjalp en smule indtil jeg vaskede hår 2 dage efter, hvor det var som om alt farven røg ud. Jeg tog så til frisøren for at få klippet mine spidser, og han sagde der muligvis var sket en kemisk fejl i mit hår og det ikke vil tage imod mere hårfarve..

Jeg er utrolig ked af mit hår og kan ikke holde ud at gå udenfor med det her, og nytårsaften nærmer sig…

Har du evt. nogle gode råd til hvad jeg kan gøre? Jeg er åben for hvad som helst, så længe der ikke er den sindsyge farve forskel i mit hår, så er jeg næsten ligeglad med hvilken farve jeg skal have… Jeg har vedlagt 2 billeder, så du kan se hvordan det ser ud.

Håber du kan hjælpe mig!

Mvh Malene.

WonderBox - hår- og skønhedsprodukter kun 279 kr!
Hej ja det lyder jo ikke godt... Først vil jeg sige at når du skal lave så stor et skift . Så skal du aldrig gøre det selv......... Det er meget svært for mig og Fo råd når jeg ikke kender de farver . Men afblning har helt sikkert gjort stor skade på dit hår. Men min mening er du skal bestille en tid hos en prof frisør. Og så komme på ret spor igen..... Vi ville godt kunne hjælpe dig i MR & Mrs . Så en anden frisør ville også kunne hjælpe dig... Men så meget farve på så kort tid så vil håret blive ødelagt. Håber du får en go jul og godt nyt år hilsen MR & Mrs Kristian
WonderBox - hår- og skønhedsprodukter kun 279 kr!