Hej!

Er en pige på 19 år med meget tyndt hår, som lider af en hudsygdom der hedder skældeksem, som medfører hårtab. men har været til behandling for det hos hudlægen. Og min hovedbund ser meget bedre ud (Ingen skæld) Så det er jo godt. Har fået strålinng for at det skulle sætte gang i hårvæksten, men synes ikke der sker noget. Har mange fine hår inde under, men synes aldrig de gror helt ud og blive lange. Min hudlæge er selv ret optimistisk og siger at det nok skal komme men synes ikke rigti der sker noget. Det blev værrer efter jeg dumt nok fik mit hår permanent krøllet, som har udtørret mit hår meget. Krøllerne blev rigtig grimme, så nu er jeg nød til at glatte mit hår hver dag, hvilket er rigtig usundt, og holder ikke ret langtid. Det krøller hurtigt igen.

Nu er det så jeg har tænkt på at få klippet alt mit hår af, så det kan gro forfra som sundt hår. Og så jeg kan få permanentet ud. Men kunne godt tænke mig en paryk da det jo er meget der skal af. Har været inde at snakke med en frisør (Aliné i Herning) som sagde at det sagtens kunne lade sig gøre men jeg skulle overveje det grundigt. Frisøren sagde også at lige så snart det var blevet så langt at man kan klippe rundt om ørene at så måtte jeg ikke bruge den mere fordi det slider på ens eget hår. Men så er problemmet bare når man ikke må bruger parykken mere at så skal jeg rende rundt med kort hår. Så ville jeg høre om man kan sætte ekstension på sådan noget meget kort hår, uden at det skader håret, og så ens hår efter man har brugt paryk stadig er langt. Håber du kan hjælpe. På forhånd tak. Hilsen den med det trælse hår.

Ps. Det piner mig virkelig meget er så ked af mit hår, så håber virkelig der kan gøres noget. Kan ikke engang sætte mit hår op fordi det er så tyndt. (Virkelig grimt)

WonderBox - skønhedsabonnement
Hej med dig.

Puha sikke en omgang.

Ja man kan godt lave hairextensions på rimeligt kort hår , men jeg vil IKKE anbefale såda en løsning til dig med alt det dir hår og hovedbund har været igennem.

Der findes nogle helt specielle parykker der kan hjælpe i en overgangsfase men de er MEGET meget dyre.

Jeg vil gøre noget jeg normalt IKKE gør - men tror du skal tale med Waldorf & Ragn - der er meget dygtige på paryk området - tlf. nr : Tlf.: 47 38 50 22


Mvh.

Vicky
WonderBox - skønhedsabonnement