Hej Allan.

Efter mange år med langt og der indimellem blev tonet og klippet, så valgte jeg for en mdr siden at prøve med store krøller igen. (som de glade 80’er..*S*).
Ved frisøren blev jeg modig og tog en toning tillige med men men men…jeg skulle ha holdt mig langt væk.
Først så forsvanndt toningen hurtigt fra det lange hår men i det grå hår i pandehåret og i siderne, slog den forventede svage røde farve TOTAL igennem og nej det lod sig ikke lige sådan vaske ud.
Men det værste er at jeg nu har tabt i hvert fald halvdelen af mit hår. Ikke i store totter men min forhenvenden hestehale er svundet ind til ingenting (under halvdelen af den tykkelse den havde før). Håndfulde af hår hele tiden og overalt selvom jeg lader være med at børste det andet end under bruseren men masser af balsom. I min hårgrænse ses tydeligt at håret er ca en lille cm langt men eftersom det er en mdr siden besøget ved frisøren ved jeg ikke om jeg har tabt det eller det er knækket. Det ser næsten brændt ud i enderne og overalt dele spidserne.

Jeg er meget ulykkelig og helt knust.

Har endelig fået mig taget sammen til at ringe til frisøren og skal ind til hende på torsdag…jeg har virkelig brug for et godt råd…hjælp mit stakkels hår… er så bange for at miste det hele, da jeg stadig taber meget hver dag. 🙁

Har du nogle gode råd til mig?

Er hårkur sundt hver dag? Kan jeg selv blande en god hårkur?Bør jeg tørre det opsat eller luft tørre?

På forhold mange tak.

Ulykkelige hilsner
Catja

WonderBox - skønhedsabonnement
Hej Catja
Det er meget trist det der er sket, du kan godt give det hårkur, ikke hver dag , men 2-3 gange om ugen.
Men da det er knækket, skal det have ro, så du kan godt lade det luft tørre eller så skal du komme produkter til krøllet hår der er varme beskyttende.
Der er kun en ting , det er at vente.
Redken har en kur til salonbehandling som kan opbygge meget
af hårets struktur.
Med venlig hilsen
Allan Kliim
WonderBox - skønhedsabonnement