Hej! Jeg går med tankerne om, om man kan få permanent udglattet noget af sit hår, i mit tilfælde det nederste, da jeg rigtig gerne vil af med det sidste af mine permanente krøller som jeg fik lavet tilbage i februar 2013. Jeg fik i august 2013 farvet mit hår i en tone der ville ligne min egen fordi jeg gerne ville væk fra det lyse som jeg havde førhen. Altså lyse striber som blev genopfrisket hver 3. måned.. Som du kan høre er mit hår blevet slidt en del..

Men siden august 2013 har jeg intet farve fået i og har næsten heller ikke brugt fladejern. Mit spørgsmål er så: kan jeg få trukket resten af mit krøl ud(permanent glatte) uden at jeg mister håret eller at andet forfærdeligt sker? Eller findes der andre midler man kan bruge evt. en shampoo der udglatter håret??

Håber du kan hjælpe 🙂

Venligst Simone Sørensen

– billederne er sådan som mit hår ser ud nu.

Kære Simone.Jeg kan ikke anbefale dig at glatte håret permanent, det ødelægger det meget og det vel sikkert også knække af.

Jeg vil anbefale dig at du plejer det mest muligt evt. går rundt med kur i om søndagen og reder det glat med kur i, dette vil trække krøllerne langsomt mere ud.

Brug hellere et stylingjern/glattejern og lidt beskyttende olie til at gøre det glat med, gerne et glattejern med grader på så du kan nøjes med at varme det op på ca. 180 grader når du glatter.

venlig hilsen

Anne-Sophie

www.zenz.dk