Jeg er netop kommet fra en frisør som skulle “fixe” nogle lyse/hvide striber i min udgroning, som hun havde lavet på mig 2 uger før, men som ikke blev pæne.

Hun fortæller mig at det vil give det bedste resultat at helfarve min udgroning, hvilket vi vælger at gøre. Dette har desværre resulteret i, at de striber der var lagt før er blevet hvide og resten af min udgroning er helt gylden/gullig. Dette har hun herefter prøvet at fixe ved at bruge en grå/blå skyllefarve, som desværre at efterladt det resterende af mit hår blåt/gråt. Så min hovedbund er gyldent og resten er koldt. Det ser forfærdeligt ud og hun siger hun ikke kan gøre mere. Derfor søger jeg hjælp her. Kan man redde det på nogen måde? Evt. farve håret mørkere, eller ødelægger det håret mere?

Det skal siges at min hovedbund er blevet ekstremt øm og varm efter denne omgang, hvilket jeg aldrig har oplevet før.

Jeg håber virkelig i kan hjælpe.

Hej der !Der lyder som en grum omgang !(

Du bliver nød til lige at vente en omgang, når din hovedbund har givet de signaler. Så kan det være at ducer så heldig at de blålige toner lader sig fortage med tid. Herefter tager du kontakt til en ordenlig frisørcsom du jan have tillid til og for en live vurdering.Mvh

Jesper Buch