Hej Jesper, jeg har en spørgsmål, som jeg håber at du kan svare mig på. Jeg er naturlig brunette, jeg er halv asiat og dansker, så jeg har ikke sort hår, men en dejlig mørkebrun farve, men med mange røde pigmenter i. Jeg ønsker selvfølgelig at eksperimentere med farverne, da jeg er frisør elev. Men de farver jeg gerne vil have er svære at lave i mit hår, du har måske allerede gættet det, at jeg gerne vil være blondt/hvidhåret.

Alle mine lære fraråder det selvfølgelig da det ødelægger mit hår, ingen af dem ville ture at lave det, og hvis det skal gøres skal det gøres over en længer periode, for at få den helt lyse farve.

Men jeg har set at nogle kan farve håret over en dag, men det er i udlandet det er set. Da de har de stærke midler som vi ikke må bruge i Danmark. Mit spørgsmål er om du kan anbefale nogle dygtige frisøer som ville kaste sig ud i forsøget med at gøre et mørkt hår med røde pigmenter helt blondt ?

Mvh Sine Mai Le

WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter
Hej Sine !Grundet tekniske problemer kommer mit svar til dig meget sent og det undskylder vi. Men for fremtiden skulle det være løst ;)Prøv lige at hold et øjeblik..Du er frisør elev!

Om nogen må du da selv kende konsekvenserne af det omtalte farve projekt. Hvis du ikke e r bange for de mulige resultater det kan medfører så...go for it.mvh

Jesper Buch
WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter