Hej Jesper!
Jeg har næsten altid haft den samme hårfarve og frisure.. Lysebrunt, langt hår med etager foran til hagen og ingen bagpå, fordi jeg har ret tyndthår.
En gang ville jeg have farvet mit hår kastanjebrunt, men det blev desværre rødt, fordi jeg åbenbart har rigtig meget rød pigment i mit hår. Det var ikke pænt – synes jeg – nogen synes dog, at det fik mig til at se ældre ud(??) Min daværende frisør endte med at måtte farve mit hår 3 gange i alt, for at få den røde farve nogenlunde væk, men det blev ved med at være rødt. Det blev bare en mørkere rød for hver gang det blev farvet
2 år senere er jeg parat til at give en ny frisure og/eller hårfarve endnu en chance.. Hvad tror du, der ville klæde mig? Jeg er rigtig glad for mit lange hår, men ville det egentlig være pænere til mig med kort? Jeg går også lidt og leger med tanken om at have lysere hår, da jeg nemlig synes det er rigitg pænt, når solen bleger mit hår om sommeren. Ville pandehår klæde mig?
Har du nogle tips til hvad der ville klæde mig? Eller har jeg i forvejen den ideelle frisure, som passer bedst til mig?
Jeg håber, at du vil hjælpe mig.
På forhånd tak, og tak for en god brevkasse.
Vh.
Nanna.

PS. jeg har tilføjet 3 billeder af, hvordan mit hår ser ud idag, og et billede med hvordan det så ud, da det blev farvet.

Læs mere om WonderBox her!
Hej Nanna !

Du ville se lige så fantastisk ud med kortere hår som du gør med det lange. Så der er det bare et spørgsmål om at tage en beslutning og stå ved den.
Din ide´med lysere nuancer er alletiders ! Få det lavet som reflexer i flere nuancer fra lavendel blond til kold brun.

Mvh
Jesper Buch
Læs mere om WonderBox her!