Hej Mina 🙂

Håber du vil hjælpe mig lidt, det vil jeg sætte stor pris på.

er mandelolie det bedste at smører på sine neglebånd, og hvor tit skal man gøre det?

hvorfor skal man skubbe sine neglebånd ned og hvor tit skal man gøre det?

Er det bedst for neglene at klippe eller file dem?

Hvilke neglelak farver får huden til at synes mørkere?

ud over at en neglelak fjerner skal være acetone fri, hvad bør den så mere være fri for, og hvad bør den indholde?

er neglebånds pleje produkt nok produkt pleje for neglene, eller skal man bruge flere plejeprodukter for at få sunde, flotte negle?

Mange tak for hjælpen 🙂 med venlig hilsen Michelle Frederiksen.

Hej Michelle.

Ren mandelolie er absolut ikke det bedste for naturneglene. Den rene mandelolie er simpelthen for stor i molekylestrukturen til at trække ned i neglen og hjælpe til dér hvor neglen bliver produceret. Den vil højst ligge ovenpå huden og fedte lidt men ikke have nogen virkning på negl eller neglebånd. Jeg kan varmt anbefale dig dagligt brug af SolarOil, som også indeholder mandelolie og riskerneolie. Men samtidig også indeholder jojoba olie og E vitamin. Jojoba olie er den naturlige olie der minder mest om hudens egen, og som derfor virker som transportør for de andre ingredienser som virker blødgørende og fugtgivende. E vitamin er antioxidant regenerer huden omkring neglen.

Men skal passe på med at skubbe sine neglebånd ned, men har man neglebånd der "kravler" med op på neglen, kan man bruge produtker der laver en mikro-peeling af det døde væv der sidder på neglen. Jeg vil anbefale dig at få en mini manicure hos din lokale negletekniker ca engang om måneden. Hun har nogle effektive produkter til at fjerne irriterende neglebånd med.

Du kan selv vælge om du vil klippe eller file dine negle, dog skal du huske at hvis du filer dem, skal du bruge en meget fin fil for ikke at ødelægge og flosse naturneglen. Søg råd inden du bruger penge på en fil.

Neglelak skal helst være acetonefri for at undgå unødig udtørring af naturneglen.

Jeg vil anbefale dagligt brug af SolarOil og Cuticle Eraser som du kan købe i de fleste negleklinikker i hele Danmark,
Ring til Insigt Cosmetics Group på tlf 3332 3322 og få oplyst nærmeste forhandler

Hilsen
Mina