Hej Anne-Sophie. Jeg har naturligt krøllet/bølget hår, men her de sidste par år er det bare blevet så dumt. Jeg har de fineste slangekrøller inde ved min nakke, resten er bare bølget. Synes det ser rigtig dumt ud. Mit hår er skulderlangt og meget tyndt. Fælder også meget. Jeg glatter sjældent mit hår. Mine krøller bliver dog lidt pænere når jeg bruger en diffuser. Jeg har også prøvet rigtig mange produkter fra forskellige frisører.

Har du nogle råd?

Hilsen Christina

Hej Christina.

Hvor er du dog heldig at have så skønne krøller fra naturens side.

Nu ved jeg ikke så meget om din hårlængde eller klipning, men når man har krøller er klippeteknikken meget vigtig for at udnytte krøllerne bedst muligt.

Måske skal du have en klipning der udnytter dine krøller bedre.

Det er dog også meget vigtigt at du får fugt nok i håret, så hårkur er meget vigtig og også gerne olie.

Til hverdag anbefaler jeg du skal style dit hår med en treatment blandet ed lidt olie og gerne en volume spray eller en paste til at give lidt hold, derefter enten lade det natur tørre eller tørre det med diffuseren men på meget lave styrke. Du skal have så lidt som muligt blæst i dit hår. I zenz organic product serien, skal du bruge nr. 03, 06, deep wood olien og volume sprayen, de kan ses på www.zenz/shop.dk

Håber mine råd hjælper dig.

sommer hilsner

Anne-Sophie

Zenz