Hej 😀

Jeg har været i gang med en proces fra mørkt til lyst hår. Resultatet er blevet noget ujævnt og endda lidt plettet nogle steder! Har brugt ca. 4måneder på det nu, og det meste af mit hår har egentlig en fin blond farve, men det er som om min frisør ikke kan få det ensfarvet:( Jeg står for at skal flytte til københavn, og skriver nu for at høre, og du har kendskab til en frisør som er dygtig og kan hjælpe med mit problem, man kan jo desværre ikke se udefra om en salon er god.

Mvh. Marie

WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter
Kære Marie

Det handler selvfølgelig om ekspertise,inden for farveteorien, og med det du beskriver skal man lige se på dit hår først,
Men der er mange dygtige frisøre og jeg tror de fleste,lige som hos os, har en service hvor du i sådan et tilfælde kan ringe og få en tid, til at en frisør uden beregning, ser på dit hår og fortæller hvad der realistisk kan lade sig gøre hos dem og de kan så give dig en ca pris, på hvad det vil koste dig, derefter kan du så bestemme dig for om du føler dig tryg der og vil bestille en tid til at få de ordnet i den salon eller vil tjekke andre muligheder først.
Mvh Line

WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter